Обединената десница в Плевен празнува заедно и си обеща нови победи

На снимката: Найден Зеленогорски - заместник председател на ДБГ, Тодор Еленков - заместник кмет на Плевен и областен лидер на ДСБ и Албена Симеонова - регионален председател на ПП "Зелените" и председател на секторна група в "Демократична България"На снимката: Найден Зеленогорски - заместник председател на ДБГ, Тодор Еленков - заместник кмет на Плевен и областен лидер на ДСБ и Албена Симеонова - регионален председател на ПП "Зелените" и председател на секторна група в "Демократична България"
За поредна година десните партии в Плевен се събраха на традиционния новогодишен купон. За разлика от националните си ръководства, в Плевен десните са обединени и това ги прави силна алтернатива на статуквото от БСП и ГЕРБ.  

Плевенските структури на партиите от традиционната десница винаги са били обединени около кауза. Това им помогна да печелят местните избори и три последователни мандата да доминират в Общинския съвет при кмета Найден Зеленогорски.

Единната дясна коалиция, подкрепяща кандидатурата на Георг Спартански нанесе тежко поражение и на кандидата на ГЕРБ на изборите през 2015-та година.

Плевенските десни са убедени, че единствената възможност на традиционната десница да присъства сериозно на политическата сцена е загърбването на личностните конфликти и обединение на десните партии и на национално ниво.