Представят спектакъла „Актьорите на Плевен” на площад „Възраждане“ Избрана

Актьорите от трупата на ДКТ „Иван Радоев" са убедени, че зрителите ще останат доволниАктьорите от трупата на ДКТ „Иван Радоев" са убедени, че зрителите ще останат доволни
Актьорите от трупата на ДКТ „Иван Радоев" ще излязат тази вечер на площада, за да представят спектакъла „Актьорите на Плевен”. Той е част от програмата за Празника на Плевен и от инициативите по повод 100-години професионален театър в града ни, информира сайтът infopleven.com.  

Спектакълът е тип кабаре с режисьор Ива Николова и водещи Екатерина Стоянова и Адриан Филипов. Близо 20 изпълнители имат различни творчески, индивидуални и групови, задачи: скечове, песни, танци и време за реклама. Много забавление, смях и приятни изненади обещава режисьорът Ива Николова.

 

„Най-трудно се играе на открита сцена, няма декори и ти оставаш сам под светлините на прожекторите. Никой не вижда, че зад всяка импровизация стои много труд и репетиции“, споделя Генадий Николов – един от „тримата тенори“. А Сергей Константинов е категоричен, че ако играе лебед, то трябва да е отлично подготвен и да бъде на ниво. Адриан Филипов отправя покана към плевенската публика и е убеден, че зрителите ще останат доволни.

Спектакълът е тази вечер с начало от 20.30 часа на площад „Възраждане“.