"Леони България" търси мотивирани специалисти за завода си в Плевен

Заводът в Плевен ще е доставчик на един от основните автомобилни производители в ЕвропаЗаводът в Плевен ще е доставчик на един от основните автомобилни производители в Европа
Ръководството на немската фирма Леони - глобален доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергия и данни в автомобилния сектор, набират желаещи за работа.  

Гамата от произвеждани продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и цялостни системи, както и интелигентни продукти и услуги.

 

Заводът в Плевен ще е доставчик на един от основните автомобилни производители в Европа. Леони стартира своята дейност в България през 2018 г. и сега е в интензивен процес на изграждане на организацията. Заводът, който трябва да бъде напълно построен до септември 2019 г., е разположен в Източна индустриална зона на Плевен на ул. „Гривишко шосе” 1 и ще е с разгърната застроена площ от 30 000 кв.

Ще се състои от четири корпуса, всеки с приблизителна площ от 5000 кв. м, първият от които вече е завършен. Началото на производствения процес е планирано да започне през м. ноември като се предвижда до края на годината екипът да наброява над 200 служители.

В момента се търсят мотивирани специалисти за следните отдели:

  • Управление на качеството;
  • Производствен инженеринг;
  • Логистика;
  • Счетоводство и IT специалисти;
  • Производство.

Владеенето на английски и/или немски език е предимство.

Леони България предлага на служителите си:

Предизвикателство да участват в изграждането на компанията в България;
Социални придобивки - ваучери за храна, покриване на транспортни разходи;
Обучения в страната и чужбина за повишаване на професионалната квалификация и умения; езикови обучения;
Конкурентно възнаграждение и утвърдена бонусна система, заплащане за извънреден труд;
Възможност за кариерно развитие.
Кандидатури могат да се изпращат на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и да се подават на място в офиса на Леони в гр. Плевен, ул. „Вардар” 1, ет. 1.

Тел. за връзка: 064/977 615.